Βλέπετε το forum MyCamp σαν επισκέπτης. Η απολύτως δωρεάν εγγραφή σας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες και να βλέπετε τις φωτογραφίες και τους συνδέσμους που υπάρχουν στις δημοσιεύσεις.

  Πωγώνι, Ζαγόρι, Καστοριά, Πρέσπες

  Μοιραστείτε
  avatar
  Batfalcon
  New Member
  New Member

  Αριθμός μηνυμάτων : 49
  Ημερομηνία εγγραφής : 25/06/2014
  Ηλικία : 63
  Τόπος : Παλαιόπυργος Πωγωνίου η Αθήνα η .....

  Πωγώνι, Ζαγόρι, Καστοριά, Πρέσπες

  Δημοσίευση από Batfalcon Την / Το Κυρ Ιουν 29, 2014 6:39 am

  25 Μαρτίου 2013.

  Ξεινάμε για μια εκδρομή στην Ηπειρο, Καστοριά & Πρέσπες με το μικρό μας, το κατσικο-τετρακίνητο Panda.
  Ουσιαστικά αυτό που θα δείτε είναι ένα μικρό κομμάτι με video από το Γεφύρι του Παλαιόπυργου (το λεγόμενο γεφύρι του Γρέτσι) και εν συνεχεία ένα slide show από τις πολλές πραγματικά φωτογραφίες που τραβήξαμε.
  Τροχόσπιτο δεν υπάρχει (τότε), αλλά οι εικόνες, η ομορφιά του τοπίου, η μεγαλοπρέπεια των βουνών και η απεραντοσύνη που χάνεται το μάτι, αποζημιώνουν.

  Ελπίζω να σας αρέσει.

  Αξίζει να σημείωσετε ότι το Γεφύρι του Γρέτσι είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σε όλη την Ηπειρο που είναι χτισμένο ακριβώς πάνω από εναν καταράκτη!  ____________________________________________________________________________________________________________
  Όταν ο Θεός μοίρασε την γη στους λαούς κατά επιλογή του καθενός, ως την συγκεκριμένη μέρα που είχε ορίσει έκατσε να ξεκουραστεί.
  Αργοπορημένοι όπως πάντα έφτασαν και οι Έλληνες και μην έχοντας τίποτα να τους δώσει (αφού των ικέτεψαν) τους έδωσε ένα οικόπεδο που είχε κρατήσει για πάρτι του.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Νοε 17, 2018 9:10 am