Βλέπετε το forum MyCamp σαν επισκέπτης. Η απολύτως δωρεάν εγγραφή σας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες και να βλέπετε τις φωτογραφίες και τους συνδέσμους που υπάρχουν στις δημοσιεύσεις.

  Ηπειρος, Ευρυτανία

  Μοιραστείτε
  avatar
  Batfalcon
  New Member
  New Member

  Αριθμός μηνυμάτων : 49
  Ημερομηνία εγγραφής : 25/06/2014
  Ηλικία : 63
  Τόπος : Παλαιόπυργος Πωγωνίου η Αθήνα η .....

  Ηπειρος, Ευρυτανία

  Δημοσίευση από Batfalcon Την / Το Κυρ Ιουν 29, 2014 9:33 am

  Ενα οδοιπορικό στα γεφύρια και τους καταράκτες του Παλαιόπυργου αλλά και στα χωριά της Ευρυτανίας.
  Σπίτια κατεσταμένα από την εγκατάλειψη, η Φύση αργά και σταθερά, προχωρεί να τα ενσωματώσει πάλι στο περιβάλλον. Τα ξύλα σαπίζουν, οι στέγες γκρεμίζονται και μετατρέπονται σε ένα σωρό μπάζα ανάμεσα στους τοιχους που στέκονται ακόμα.
  Σε λίγα χρόνια θα πέσουν κι αυτοί. Το μόνο που θα μείνει να θυμίζει ότι κάποτε εκεί υπήρχε ένα σπίτι με ζωή, είναι οι φωτογραφίες από το παρελθόν. Θλίψη όταν τα βλέπεις.  ____________________________________________________________________________________________________________
  Όταν ο Θεός μοίρασε την γη στους λαούς κατά επιλογή του καθενός, ως την συγκεκριμένη μέρα που είχε ορίσει έκατσε να ξεκουραστεί.
  Αργοπορημένοι όπως πάντα έφτασαν και οι Έλληνες και μην έχοντας τίποτα να τους δώσει (αφού των ικέτεψαν) τους έδωσε ένα οικόπεδο που είχε κρατήσει για πάρτι του.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Νοε 17, 2018 8:31 am